Om meg


Mitt navn er Laila Nagel. Min mann og jeg + alle hundene bor igjen i huset etter at barna har flyttet ut. Stedet vi bor på heter Sundbyfoss og ligger i nordre del av Vestfold, med grense til Buskerud. Her har vi bodd siden 1986 da vi flyttet fra Oslo.
Jeg har alltid vært glad i dyr og har drevet med hester siden jeg var 7 år og frem til vi flyttet til Vestfold. Hunder har det alltid vært i min slekt, alt fra schäfere, Italienske mynder, Afghansk mynde, Grønlandshund, Dachs, Bichon frise til Dobermann for å nevne noen. Da vi bodde i Oslo hadde vi ikke lov til å ha hund, så hundehold ble ikke aktuelt før vi flyttet.
Vi kjøpte i 1989 vår første schäfer, og det ble totalt 3 schäfere før jeg byttet rase til Shiba. Atacama`s Luna var den siste schäferen jeg hadde og ble solgt tilbake til Sverige i 2001


SHIBA… 

Jeg ble kjent med rasen for første gang i 2000. Dette var en rase som inspirert meg og valget var ikke vanskelig når bytting av rase var aktuelt.
I desember 2004 fikk jeg godkjent mitt kennel navn Katsumoto som betyr influerer til seier. Målet er å drive et lite oppdrett av Shiba etter sunne og friske foreldre i et hjemmemiljø. 24. August 2007 ble kennelens første Shiba kull født.
Vi har også prøvd forskjellige aktiviteter med hundene mine alt fra utstilling, rundering, spor, lydighet, blodspor, smeller, rallylydighet og noe agility.  Fortiden er det rallylydighet som det trenes mest på og starter i, men noe blodsportrening blir det også samt lange turer med andre hundevenner.