Kontakt


Laila Nagelmeg
Adresse: Engnesvn 31, 3192 Sundbyfoss
Mobil: +47 91 66 85 79
mail_blue  laila@kennelkatsumoto.com

 

TENK ETTER FØR DU KJØPER

La deg ikke sjarmere av en liten søt valp, så du handler uten å tenke. Sjekk først hva det koster at ha en hund og at du har tid for den også etter sommerens late frie dager.

Selvfølgelig er det gøy med å ha hund. Men fall ikke for fristelsen på impulskjøp av en firbent venn. En hund lever mye lenger enn over sommeren.. Det som kan være gøy under den lyse årstiden mister raskt sin sjarm når man dag etter dag tvinges stå opp til alle døgnets tider for å lufte hunden. Selv om det stormer, regner eller snør og man helst vil bare være inne og se på tv eller ligge i sengen. Når man plutselig innser at det å ha hund ikke bare er en herlig opplevelse, men med forpliktelse med en masse arbeide og ansvar.

Og ikke minst utgifter. Det er sjeldent innkjøpet av valpen som er det store, men alt det andre. Du trenger å forsikre hunden slik at du ikke plutselig befinner deg i en situasjon der man mangler penger til veterinærkostnader.
Er du ikke så veldig hundevandt så trenger oftest både hund og eier både ett eller kanskje to kurs for at hundeholdet skal bli så positivt som man håpet på. Kurs koster penger og tar tid.

Gjør deg selv en tjeneste før du bestemmer deg for å kjøpe hund, lag en realistisk oversikt over utgifter. Kontakt forskjellige forsikringsselskap og sammenlign de forskjellige tilbudene som du kan få. Ta og kontakt med lokale hundeklubber og hør hva de forskjellige kursene koster.

Er du fortsatt interessert, SUPERT
Nå går du forhåpentligvis inn som ny hundeeier med åpne øyne og er klar over hva som kreves.

Lykke til med ditt hundekjøp, du har en fantastisk tid foran deg. Er du heldig har du en kompis som står på din side i vått og tørt i minst ti år fremover.

Bilde-valpesidenVelkommen som valpekjøper.